onsdag 23 januari 2013

Har ju för sjutton glömt.....


skriva om vår 1 års jubileum tillsammans i söndags!!!! Vi hade så mysigt så.. Var inne i värmen och myste hela dagen.. Älsklingen lagade fläskfilé med ädelostsås och stekt vitkål... Riktigt gött var det och det var den dagen vi passade på att göra chockladbiskvierna som finns på bild i förra inlägget !!Vi tänkte att vi måste ju ha nån riktigt gött att mysa med denna speciella dag :-D
Den 24/3 firar vi 1-årig förlovningsdag oxå :)
Lägger in bilden igen för dom var så förbaskat goda :)
Här kommer receptet :)
Chokladbiskvier!!
Botten : 3 dl mandelmjöl, 3 msk grädde,4 msk sukrin melis, 3 äggvitor 
Fyllning : 200 g rumstempererat smör, 2 tsk kakao, 5 msk sukrin melis, 1 tsk vaniljpulver, 2 äggulor. Att doppa i : ca 70 g mörk choklad.
Gör så här : 1) Vispa ihop mandelmjöl, äggvita, grädde och sukrin melis. 2) Klicka ut i lagom stora kulor på en pappersklädd plåt och platta till dem. Grädda bottnarna i mitten av ugnen i ca 10 minuter 175 grader. Låt svalna och vänd bottnarna upp och ner. 3)Rör samman mjukt smör med kakao, sukrin melis, vaniljpulver,och äggulor till en jämn smörkräm. Bred smörkrämen på kakorna, Ställ i kylen i minst 1 timme så att smörkrämen stelnar ordentligt. Smält chokladen i mikron eller i vattenbad. Doppa kakorna i chokladen. Förvara i kylen.
Ät och njut säger jag bara :)

Ikväll blir det match mellan SSK-MIK.. Tro hur det blir med husfriden ikväll då ;) ??


 
 
 
 



MIK vinner ikväll :) Det tror älsklingen oxå :-P


Baj baj

Inga kommentarer: