söndag 11 augusti 2013

Lite om Moratrippen... Bättre sent än aldrig ;)

Hallå där :) Nu kommer lite om Mora trippen då som utlovat..
Den 18 juli tog vi Masexpressen till hålan Mora och första natten fick vi låna Annika och Mickes gästrum eftersom Monne hade sina barn fortfarande.. De skulle till sin pappa dagen efter..

Väl hemma hos Annika och Micke så blev vi bjudna på ost & skinksallad som var riktigt goodooo :) Tack för den bruttan :) Till salladen så slank det ner några öl och mycket snack blev det :-D Vi kom i säng ganska sent tror jag.

På fredagen kom mina päron och hämtade oss och packningen för vi skulle ju flytta in hos Monne och bo där under resten av tiden :) Monne jobbade under dagen så mina päron underhöll oss med ett besök på Biltema ( gubbdagiset ;) ) & Dollarstore ( där vi hittade den perfekta presenten till Monnes dotter som fyllde 18 år samma dag) Vi följde med mina päron hem sen och blev bjudna på mat och vid 18 tiden fick vi skjuts bort till Svensken där det skulle vara kalas/avskedsfest för Johanna.. Mycket folk var det där och älsklingen kände inte många av dom, men det fixade han jättebra :)

Här kommer ett kort på Monne och Johanna ( tjejen med värsta resfebern inför sin Usa-resa)
Presenten från mig och älsklingen.. 6 stycken snygga Elvis muggar (inslagna en och en) i en Marre Monroe påse :-D
 
Efter festen drog vi hem till Monne med våra saker...Sen fick vi för oss att vi skulle dricka lite vin och gå ner på campingen och lyssna på Still crazy som spelade där.. Efter 23 var vi på väg ner och möttes av några som sa att det var stängt på campingen redan.. Snacka om att Mora e en döhåla :( Finns knappt nån krog att gå ut på längre.. Tur att man har flyttat därifrån :)
 Vi hamnade på Masala istället där ölen kostar multum.. Snacka om att man e bortskämd med billiga ölpriser här nere :-P Träffade lite känt folk och sen drog vi hem till Monne igen..

På lördagen var vi och kollade läget på gågatan och passade på att besöka bolaget en vända och köpa ett jättegott vin.. Some Zin..
Jättegott vin :-P
 
På kvällen var vi ut och raggade med Kicki i hennes Galaxie cab och vi hade jävligt roligt :-D
 
Wackos spelade på campingen :)
 Björn blev lite suddig.. Han som inte skulle dricka.. Tji fick han :-P
 Kicki in action :)
 Lite fulla och goa i baksätet på galaxien :)
 Lite lek vid Tingsnäsbadet på morgonkvisten :)
 Kicki kom högst :)
 Sen vågade hon inte gå ner igen.. Älsklingen fick upp och hämta henne :)
 En morgonpromenix på väg till hemligt mål vid fem på morgonen :-P
Kan ju inte påstå att vi mådde så jävla bra när farsan kom och hämtade oss på söndag eftermiddag när vi skulle käka hos dom :-P Han körde som en galning, eller var det vi som var extra känsliga ;) ?? haha... Jag fick lov att låna en säng och sova en vända och älsklingen kollade på fotboll med sin svärfar.. Vi blev tvångskommenderade att grilla och det var väl enbart för att jävlas med oss när dom såg vilket skick vi var i :-P
 
Nu orkar jag inte skriva nå mer.. Fortsättning följer en annan dag :)
 
Baj baj :)
 


Inga kommentarer: