söndag 18 augusti 2013

Lugn helg!!!!

I helgen har vi bara varit hemma och haft det bra... Vi har pysslat lite i lägenheten och kört några maskiner tvätt..
På köksbänkarna har dom gamla hyresgästerna haft nån dekorplast som såg så skabbig ut att jag skrapade bort skiten igår..
 
Före :

Efter :


Synd nog e bänken bredvid spisen förstörd genom brännmärken efter en kastrull annars hade vi behållit bänkarna som de är, men nu ska vi köpa svart dekorplast och sätta på istället.. Har även beställt kakeldekor till kökskaklet och det kommer bli pepitarutigt :-D Köket kommer att gå i svart och vitt.. Lätt att fixa gardiner till köket då :)
 
I helgen har vi även kollat på tre Wallander rullar som var bra..


Idag har vi haft besök av älsklingens morsa, mormor, syrror och Marcus.. Det blir alltid livat då :)Mycket galenskaper när vi e under samma tak..haha..

Det e första gången som älsklingens mormor var hit sen hon följde med och tittade på den innan vi flyttade in.. Hon tyckte att vi hade fått till det så bra och mysigt och det e skoj att höra :)
Idag har även min svärfar varit hit med en slagborr så vi kan få upp lite saker på väggarna :) Ska köpa ett vattenpass imorgon så allt blir rakt :-P hihi..

 
Nu blir det dusch och sen krypa under täcket och kolla på film!!!
Imorgon e det jobbdag igen och inskolning av barn + APT möte...Stackars älsklingen får åka själv och storhandla imorgon.. Kommer inte komma hem förrän runt 19.30 pga mötet :( Kylskåpet behöver fyllas på så han e tvungen att åka själv!!! Hur skulle jag bete mej utan min älskling ???? Han e det bästa som hänt mej :-D
 
Baj baj
 


Inga kommentarer: