lördag 17 augusti 2013

Monnes besök del 2 :)

Jaha sist berättade jag om vår första utekväll under Monnes besök.. Nu kommer den andra :) Vi sov till elvatiden.. Vi käkade frukost och gjorde oss sen iordning för att åka till bolaget och köpa vin.. Efter det drog vi iväg till Enhörna och badade vilket var riktigt jävla underbart i värmen som var den dagen :-D

Här badade vi :)
Min fina goding ute i vattnet :) 
Efter en stund drog vi  hemåt med våra kära vänner Anders, Ove och Göran, dvs dessa fina apor :)
Vi fixade kycklingsallad och vitlöksbaguetter, vilket var så jävla gött tillsammans med Fanta rosé och även de tre aporna :)
Så här dagen efter så tog fan inte alkoholen alls som det kändes.. Nån jävel hade snott procenten ;)
Älsklingens kompis Robban pallade inte med våra takter utan ballade ur och stannade hemma hos sig.. Tråkmånsen e hans nya namn ;)
Vi drog in till Sthlm där det var cruising och såg mycket fina bilar :-D Fast vi var väl inte i toppform så det blev inte så lång tid som vi var inne och kollade... Här kommer lite bilder :)









 





Orkade inte knäppa nå mer kort den kvällen :-P
Vi drog hem sen och sov länge på söndag.. Tror Monne vaknade halv ett :-P Rekord för henne.. Vårt gästrum måste va riktigt skönt att sova i :)
 
Vid sex tiden på söndagkväll följde vi med Monne in till stan och höll henne sällskap en stund innan bussen skulle gå hemåt.. Vi käkade pizza och pratade en massa strunt och sen gick vi till Hötorget där Monne fick en jävla massa blommor med sig hem.. Har nog skrivit om det tidigare och lagt in bild med :)
 
Nu ska vi ta en dusch här och sen krypa ner i en ren bäddad säng och kolla på Wallander tror jag..
Ha en bra lördagkväll :)
 
Baj baj :)

 

Inga kommentarer: