söndag 18 november 2012

Söndag...

Idag tvättar vi som vi alltid gör på söndagar.. Är fortfarande inte frisk utan käkar en till vända med penicillin.. Den här gången fick jag ett som ska döda alla baciller i min kropp, för Kåvepenin lyckades ju inte med det :( Kan säga att det e riktigt jobbigt att gå i alla trapporna när man inte mår nå riktigt bra, men rena kläder måste man ju ha..

Snart e det jul och det blir första julen som jag inte kommer fira i Mora med mina goa brorsbarn... Känns konstigt, men kommer nog överleva det med.. Vi kommer fira julen hos min svärmor och det blir nog riktigt skoj... Man har aldrig en tråkig sekund i svärmors sällskap :) E så glad att jag har fått en så bra svärmor och även svärfar :-D Har ju en kompis som fick en svärmor från helvetet..

 
Måste börja köpa julklappar nu när lönen kommer..

Har nog kommit på vad jag ska köpa till älsklingen nu :-D Hoppas att han blir nöjd... Julklappar till mina brorsbarn e klara.. Väntar bara på att dom sista ska anlända hit så jag kan skicka dom till mina päron.. Måste hitta nån julklapp till päronen oxå.. Tro vad det ska bli då??? Jaja jag kommer säkert på nåt bra hoppas jag...

Ha en bra söndag :)
 
Bajbaj!!!!

Inga kommentarer: