fredag 15 januari 2010

Planeringsdag/fest

Igår åkte vi på jobbet till Nynäsgården för att träffa personalen från de andra förskolorna i samma område.. Vi hade APT-möte mellan 17.30-19.30 och sen bar det iväg till matsalen vid 20 tiden där vi fick oxfilé med rotsaksgratäng. Vi som ville drack öl eller vin till maten (som vi givetvis fick köpa själva)Förrätt fick vi oxå (men jag kom inte ihåg vad det hette..) Det var räkor och annat gott i den iaf..

När vi ätit klart, kom det en trubadur som var rolig som sjutton.. Han hade fixat en musiktävling.. Han började spela en låt och lagen som kunde sjunga refrängen reste sig och sjöng för fulla muggar. Efter det kom det en följdfråga som vi skulle skriva ner svaret på papper.. Så där höll vi på ett bra tag.. Sen spelade han låtar som kom från olika filmer och vi skulle skriva ner vilken film det var.. Till sist skulle vi hitta på ett bra namn till vårt lag och vi skrev ner Trollträsk och det tyckte han var det mest fantasifulla namn någon av lagen hade hittat på :) Mitt lag vann med hela 36 poäng!!!!!! :-P

När det var klart så blev det lite dans och sen stack han och vi fortsatte dricka öl och vin och prata en massa skit. Jävligt kul att ha detta tillsammans med de andra förskolorna så man får lära känna lite mer folk här nere :)

Idag var det planeringsdag och vi skulle göra självskattning om vilken nivå vi tycker att vårt jobb har varit på under terminen och hur vi ska jobba för att komma till en högre nivå.. Väldigt seg dag, men jag och E tog oss igenom det.. Kan lova att det var väldigt skönt att få komma hem ikväll och bara landa i sängen och läsa Snabba cash.

Ha en trevlig kväll..

Det här var en av låtarna vi sjöng igår kväll..

Inga kommentarer: