torsdag 3 december 2009

Äppelpaj


och vaniljsås har jag ätit alldeles nyss och det var gott som fan :) Har inte hänt särskilt mycket idag.
På jobbet var vi iväg till skogen och lekte med barnen. Dom har prinsessor,riddare och drakar i skallen just nu.. Det brukar resultera i att barnen leker riddare som räddar sina prinsessor från eldsprutande drakar.. Dom blir lite blodtörstiga och dödar drakarna för att sedan grilla dom och dricka blodet.. Vart får barn allt sånt här ifrån egentligen?? Livlig fantasi det har dom iaf.. Det e jätteskoj att höra deras prat och tankegångar :)
Slutade 16.00 och då åkte jag hem.. Lite dåligt samvete har jag för nån träning blev det inte idag heller :( Måste skärpa mej nu..

Imorgon kommer 2 mammor att vara hos oss hela dagen för att se vad barnen gör under en dag.. Lite nervöst e det att ha föräldrar med en hel dag, men det e 2 trevliga mammor så det gör inget :) Några utvecklingssamtal blir det imorgon oxå. Snart har vi haft alla och det känns skönt. Tänk att en hel termin snart har svischat förbi.. Fort har det gått, men vi känner oss nöjda för vi har fått ihop barngruppen jättebra och det e knappt några konflikter mellan barnen :) Kan ju inte bli bättre!!!

Nä nu blir det soffan en vända innan sängen kallar på mej! Ha en trevlig kväll!!

Inga kommentarer: