söndag 4 april 2010

Nej Science fiction e inte min grej....

men när Joel Kinnamans första Hollywoodrulle kommer vara science fiction får jag ju vackert lov att kolla på den..Filmen heter The darkest hour och inspelningen börjar tydligen i mitten av juni. Filmen kommer handla om hur aliens invaderar jorden och hur ett gäng ungdomar försöker överleva samtidigt som de bekämpar invasionsstyrkorna. Önskar att det var action istället men men nu e det som det e.
Var ute och käkade en pizza och tog en öl igår. På vägen hem gick vi in och hyrde 2 filmer så igår blev det en filmkväll igen.. Kollade först på Det börjar med att en husvagn börjar brinna och exploderar och efter det får man följa ett gäng människor vars historier börjar vävas samman. Ska man se den här får man inte sitta och tänka på annat, för då fattar man inte hur det ligger till. Gillar man drama ska man se den, men den var väldigt hoppig.. Ena stunden var det dåtid och andra stunden var det nutid.

Den andra filmen var riktigt jävla bra..Den var riktigt grym alltså.. Det knackar på dörren hos en familj och när mannen öppnar så kommer två inbrottstjuvar in och dödar mannens dotter och fru, medan mannen ligger bunden och tittar på. Åklagaren gör en deal med en av männen som vittnar mot sin kompis och kommer lindrigare undan, trots att det var den killen som egentligen hade mördat mannens familj. 10 år efter när killen som fick dödsstraff, ska avrättas så blir han ordentligt plågad och efter det händer både det ena och det andra hända och det e inte snälla saker. Det händer saker hela tiden och det finns ingen chans att man skulle kunna tänka på något annat samtidigt..Man e helt inne i filmen. Ni som e blödiga av er ska låta bli att titta.

Idag blir det ännu en lugn dag.. Ska tvätta lite vid 17-tiden, men det e inte mycket som behöver tvättas.. Skönt för jag känner inte riktigt för att tvätta egentligen..

Ha en bra dag..

Inga kommentarer: