onsdag 14 april 2010

Tur att man inte e blyg av sig

när man måste ringa och prata med datatekniker för att fixa igång alla datorerna på jobbet. Vi fick nya i februari, men fortfarande e det bara en som man kan använda. Fick tips om att man kan aktivera de andra genom internet för att sedan kunna använda program som word och sånt man behöver för att dokumentera sitt arbete med barnen. Idag har jag suttit i telefon mellan 15-16.15 med tekniker. Kan inte säga att dom e snabba av sig precis. Nu e det bara att vänta på att en gubbe ska komma till jobbet och fixa det hela för jag har inte den behörigheten. Man kan bli tokig för mindre. Hade varit skönt att alla datorerna funkade så vi slipper kriga om den enda som funkar för tillfället.

Måste säga att vädret e underbart och just nu kan man ju inte ha ett bättre jobb :)
Tänk att få vara ute i solen och njuta av värmen på arbetstid. Även få umgås med barnen och leka med dom. Snacka om vilken fantasi barn har egentligen och barnasinnet försvinner aldrig för oss vuxna som har hand om barnen på dagarna.
Även vintertid kan man ju ha riktigt roligt om det inte e för kallt. Roligt att kunna åka pulka och få betalt för det :) Hade nog fan inte kunnat välja ett bättre jobb tror jag :) Jo om man snackar lön så finns det ju bättre jobb, men inte en chans när det gäller det andra.

Nu ska jag bara ta det lugnt. Imorgon e det en ny dag på jobbet!!

Inga kommentarer: